Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
КРЕЗ България
КРЕЗ България
Адрес:
Пазарджик, ул. Стоян Ангелов
Телефони:
0700 800 30
Уеб сайт:
E-mail:
info@krez.bg
Дейност:
Строителен маркет
Ключови думи:
КРЕЗ България, КРЕЗ, строителен маркет в Пазарджик, строителни материали, магазини за строителство

КРЕЗ е основана през 2002г. и е верига магазини за строителството и дома в Пазарджик.

 

КРЕЗ бързо се превръща в търговска компания, която се отличава с постоянно ниски цени, приятна атмосфера на пазаруване, разнообразие от качествени стоки и компетентно обслужване.

КРЕЗ държи  на обслужването и персоналното внимание, за това в магазините на  КРЕЗ  работят повече от 70 консултанта, които са внимателно подбрани специалисти в различни области и с радост ще обърнат внимание на всеки зададен въпрос.

Магазините на КРЕЗ притежават изключително богат асортимент от стоки за любители, професионалисти, домакини, дори и за децата, което превръща семейното пазаруване при нас в удоволствие и развлечение. 

Приоритет на КРЕЗ  са добре балансираните постоянни цени и наличности, богатият асортимент и приятната среда на пазаруване. Именно тази стратегия и добре шлифования модел на работа стоят зад успеха на магазини КРЕЗ и зад доволните лица на нашите приятели - клиентите.

През последните години КРЕЗ разшири сферата на своята дейност и изгради собствен логистичен център и шоурум на продукти от собствен внос и производсто. Повече за новия Логистичен център на КРЕЗ можете да прочетете тук.

КРЕЗ ви предлага безплатна доставка на всякакъв вид стоки в рамките на град Пазарджик, когато пазарувате на стойност над 300лв.

Ако желаете доставка извън град Пазарджик, разполагаме с атрактивни цени до всяко населено място в цялата страна.

Автопаркът на КРЕЗ може да достави всякакви продукти до домът или строителния обект. Разполагаме с мобилен кран, камиони и бусове.

Предложението е актуално за всички магазини на КРЕЗ.