Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Креп Инженеринг ЕООД
Креп Инженеринг ЕООД
Адрес:
гр. София, жк Разсадника - Коньовица, бул. Александър Стамболийски 205, офис 328
Телефони:
0887777454
E-mail:
Дейност:
Строително ремонтни услуги
Ключови думи:
Креп Инженеринг ЕООД, Креп Инженеринг, Ремонти, реконструкции , довършителни дейности, ВиК Услуги, Електроуслуги, Сухо строителство, Отопление, климатизация, Плочки, теракот , гранитогрес, Паркет , ламинат
Креп Инженеринг ЕООД

„КРЕП ИНЖЕНЕРИНГ“ЕООД Строителна фирма „КРЕП ИНЖЕНЕРИНГ“ЕООД е член на Камарата на строителите в България и предлага всички видове строителни услуги.

Основната дейност на фирмата е е цялостни ремонти и довършителни работи.

Фирмата разполага с добри специалисти във всички области на строителните услуги.

Дейности:

 • 1. ВиК Услуги

  По специално се занимаваме с течове, почистване на септични ями, отпушване на щрангове, отпушване на шахти, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване на канали, отпушване на водосточни тръби и улици, лепене на тръби, вик инсталации, вик-вътрешно проектиране, вик-външно проектиране, аварии и други подобни дейности.

 • 2. Електроуслуги

  По специално се занимаваме с ремонт и изграждане на електроинсталации, осветление, монтаж на ключве и контакти, домофони, аварии и други подобни дейности.

 • 3. Сухо строителство

  По специално се занимаваме с сухи подове и мазилки, преградни стени, окачени тавани, гипсфазерни плоскости, гипсокартон и други подобни дейности.

 • 4. Отопление и климатизация

  По специално се занимаваме с профилактика, отоплителни системи, отопление на басейн, овк проектиране, монтаж на радиатори, монтаж и ремонт на климатици, лъчисто отопление, горивни системи/котли, газови инсталации, вентилация, автоклиматици и други подобни дейности.

 • 5. Плочки, теракот и гранитогрес

  По специално се занимаваме с фугиране на плочки, рязане на плочки, лепене на плочки, гравиране на плочки и други подобни дейности.

 • 6. Паркет и ламинат

  По специално се занимаваме с циклене на паркет, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, редене на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, монтиране на стъпала и прагове, лакиране на паркет и други подобни дейности.