Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Крум Петров - Евтини покриви
Крум Петров - Евтини покриви
Адрес:
Самоков
Телефони:
0884 60 53 52
Уеб сайт:
E-mail:
evtinpokriv@gmail.com
Дейност:
Ремонт на покриви
Ключови думи:
КРУМ ПЕТРОВ - ЕВТИНИ ПОКРИВИ, покриви, ремонт на покриви, нов покрив, Подмяна на улуци и водосточни тръби, Тенекеджийски услуги, пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове, поставяне на улуци, водосточни тръби
Крум Петров - Евтини покриви

Бригада ЕВТИН ПОКРИВ е с над 20 годишен стаж в областта на строителството и ремонтите на покриви. Големият брой завършени обекти и толкова доволни клиенти, ни дава самочувствието да се наредим сред първите в нашата сфера в страната.

Ние сме се специализирали в областта на – Ремонт на покриви, Хидроизолация, Дървени конструкции, Груб строеж, Вътрешни ремонти, Цялостно изграждане на нов покрив, Подмяна на улуци и водосточни тръби, Тенекеджийски услуги и пр.

Основно, ние извършваме ремонт на покриви /керемидени, битумни, бетонови, метални/. пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове и тяхното отстраняване, смяна на летви и носещи греди, поставяне на улуци и водосточни тръби и др.