Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
К2 Доорс ЕООД
К2 Доорс ЕООД
Адрес:
София, ул. Бр. Миладинови 104-108
Телефони:
029311710, 0888833816
Уеб сайт:
E-mail:
office@k2-doors.com
Дейност:
Производството на врати
Ключови думи:
К2 Доорс, K2 Doors, Hormann, Хьорман, врати, врата за дома, гаражни врати, интериорни врати, промишлени врати, индустриални врати, пожарозащитни врати, пожароустойчиви врати, противопожарни врати, бързи врати, ролетни врати, хармоника врати, хангари, бариери, портал, автоматизация, автоматични врати, метални врат

К2 Доорс ЕООД е дружество, което е официален представител, Class А, на най-големия европейски производител на врати за дома и индустрията - немската компания HORMANN.

Благодарение на съществуващата многообразна гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари, нашата фирма ще достави, монтира и поддържа търсения от Вас продукт, отговарящ на Вашите специфични нужди, изисквания за качество и надеждност.

Можете да се доверите на качеството на марката HORMANN. С над 50г. опит в производството на врати и продадени над 13 милиона изделия, фирма HORMANN е безспорен пазарен лидер в Европа.

Вратите и системите за задвижване на HORMANN са напълно съобразени едни с други и са проверени по отношение на тяхната безопасност в съответствие с изискванията на TUV и на действащите стандарти.

Гаражни врати, входни врати и козирки, вътрешни и многофункционални врати, електромеханични и хидравлични задвижвания - под едно име, с едно обещание - Качество.

При индустриалните врати на HORMANN всичко е перфектно.

Пълна консултация: Обучените консултанти на K2 Доорс Ви съпровождат от планирането на обекта, през техническото изясняване , до монтажа на изделията и приемането на строежа. K2 Доорс е винаги на Ваше разположение за консултации и допълнителна документация (търговски и технически каталози, спецификации и други) за цялата гама продукти на HORMANN.

Системите врати и автоматика са оптимално подготвени за монтаж, прегледно и надеждно опаковани. Сроковете за доставка позволяват вратите да достигат бързо до Вашия обект.

Монтажът на изделията се извършва от обучените специалисти на K2 Доорс. Това гарантира надеждното функциониране на системите врати, задвижвания и управления на HORMANN.

С бързата си реакция и компетентна консултация K2 Доорс е винаги близо до Вас.

Това е голямо предимство при провеждането на инспекция, поддръжка и ремонт.

От решаващо значение са надеждната техника, качеството в детайли и винаги изрядното функциониране.

Това Ви дава сигурност и спокойствие при използването на индустриалните врати на HORMANN.