Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Лукспласт ЕООД
Лукспласт ЕООД
Адрес:
София, бул, Мадрид 17
Телефони:
029437357, 0888555716
Уеб сайт:
E-mail:
office@luxplast.bg
Дейност:
Производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини
Ключови думи:
luxplast, Лукспласт, PVC, стъклени витрини, имни градини

„Лукспласт” ЕООД е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. За производството на PVC дограма избрахме профилите на KÖMMERLING (Германия) – лидер на пазара. 

От самото си създаване през 2005 г. фирмата е ориентирана към частните клиенти, които са много взискателни както към качеството на продуктите и услугите, които получават така и към тяхната цена. Все пак подмяната на дограма е решение за дълги години напред.

Изработката на PVC дограма е поверена на фабрична линия на Elumatec и Stűrtz, което заедно с високия професионализъм на нашия екип, обучен от немски специалисти, води до безкомпромисно качество на предлагания от нас продукт. 

Екипът, съставен от млади, приветливи консултанти ще отговори на всеки Ваш конкретен въпрос и ще Ви предложат информация и най-подходящото за Вас проектно и ценово решение. Вашата удоволетвореност от крайния резултат ще бъде гордост за нас!

Монтажните екипи са съставени от млади, амбициозни монтажници с висок професионален опит. Тяхна отговорност е да демонтират безплатно старите Ви дървени прозорци, да нивелират, монтират и уплътнят новата Ви дограма по най-добрия възможен начин. Тяхно задължение е да Ви уведомят как да поддържате своите нови прозорци и врати и да оставят дома Ви в състоянието, в което са започнали работа в него.

За нас е важен положителният имидж и коректото отношение към Вас потребителите.