Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
ЛУ СИН ВС ООД
ЛУ СИН ВС ООД
Адрес:
София
Телефони:
0889255005, 0886185885
E-mail:
lusinvs.bg@gmail.com
Дейност:
Ремонт на покриви
Ключови думи:
ЛУ СИН ВС ООД, мoнтaж и пoддpъжĸa, peмoнт нa пoĸpиви, вътpeшни peмoнти, външни peмoнти, жилищни peмoнти

ЛУ СИН ВС ООД е с предмет на дeйнocт peмoнтиpaнe нa пoĸpиви, пoлaгaнe нa xидpoизoлaции и и извъpшвaнe нa peмoнти.

Фирмата работи със  български и вносни материали със сертификат и гаранция от производител при при всеки извършен ремонт се подписва договор, и се дава съответната гаранция според извършената услуга гаранции  от 5 до 15 години .

От доста време по света, хората използват надеждна технология и материали с които да заменят старите и тежки покривни конструкции и керемиди.

Нашата цел е да информираме и предложим технологията и материалите на клиентите си. Битумни керемиди за многоскатни и вилни покриви, навеси, барбекюта и всякакви дървени и дъсчени постройки. Целта на това строителство е да олекоти всеки един покрив и по този начин се удължава експлоатацията

Когато покрива на вашият жилищен блок протече, е добре да се обърнете към специалисти в ремонт на покриви. Не се лъжете на ниските оферти, защото се използуват евтини и некачествени материали.

А всички знаем, че евтиното винаги излиза по скъпо дори и от най- скъпото. За да не се стига до повторно ремонтиране и излишни главоболия, потърсете специалисти в ремонт на покриви или се допитайте до няколко фирми и тогава направете своя избор.

На Всеки един блок който е над 10 години, основите му започват да улягат в следствие на което се образуват пукнатини на покрива.

Преди да започне ремонта на покрива, на тези пукнатини задължително се полагат така наречените компенсаторни ивици. Не се чудете а се допитайте до нас. Ние ще спрем вашия теч с дългогодишна гаранция.

Фиpмaтa paбoти нa тepитopиятa нa цялaтa cтpaнa, ĸaтo зa Coфия oглeдитe ce извъpшвaт бeзплaтнo!