Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Лъки 2006
Лъки 2006
Адрес:
Варна, бул. Ян Хунияди 37
Телефони:
052757510, 052757540
Уеб сайт:
E-mail:
office@luckydom.com
Дейност:
Строителство на сгради за обществено ползване, жилищни, търговски и административни обекти
Ключови думи:
Лъки 2006, проектиране, изграждане на обекти, строителство, Строителство на сгради

Повече от 20 години Лъки се специализира в строителство на сгради за обществено ползване, жилищни, търговски и административни обекти.
Водещи мотиви в работата на фирмата са качеството и лоялността към клиентите.
Ние сме щастливи, че почти две десетилетия нашите клиенти ни гласуват доверие.

Дългогодишният ни опит в строителството ни дава самочувствие, че създаденото от нас е пример за добро качество, висока отговорност и успешно партньорство. Бихме искали да изкажем своите благодарности към всички, които ни избраха и се надяваме и за в бъдеще да оправдаем тяхното доверие.

Освен многото жилищни сгради - над 70, през тези години строихме и други обекти, включително и в чужбина. Натрупахме много опит, като строителни предприемачи, обучавахме се в Европа и САЩ, преживяхме драматичните промени в България - инфлацията, строителните пирамиди, сриването на строителния пазар, смяната на законите в България със задна дата и т.н. - но оцеляхме! Не оставихме незавършени обекти, изпълнихме макар и трудно всичките си договори, направихме богати и щастливи много хора в град Варна!

Нашата мисия е да максимизираме потребителската стойност на предлаганите продукти и услуги за нашите клиенти като базираме изпълнението на оптимална организация и качество. Строителна компания „Лъки” се стреми към създаване и налагане на нови стандарти за стил, високо качество и професионализъм, които да удовлетворяват всички изисквания на потребителите.

 Гарантираме им сигурност, спокойствие и уют, за да се чувстват специални с продуктите на фирмата. За разлика от много строителни фирми опериращи на българският пазар на недвижими имоти, ние се фокусираме върху развиване на дългосрочни отношения с клиентите, стараейки се в максимална степен да отговорим на техните очаквания.