Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Маркови Трейдинг ЕООД
Маркови Трейдинг ЕООД
Адрес:
гр.Елин Пелин, ЦГЧ Общински пазар 40
Телефони:
0876345144, 0898742103
Уеб сайт:
E-mail:
info@baseinite.bg
Дейност:
Маркови Трейдинг ЕООД, Изработването и монтирането на модулни басейни
Ключови думи:
Басейни, модулни басейни, сглобяеми басейни, басейни цени, филтри басейни, помпи басейни, скимери и дюзи басейни

Маркови Треидинг ЕООД фирмата в която ще откриете коректност и бързи решения за вашите идеи и желания. Ние ще ви предложим богат асортимент от басейни, сауни и джакузи както и цялостно оборудване за тях. Ако искате да притежавате басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане бързо и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място! Бъдете винаги на една крачка пред всички като използвате нашите продукти.

След  14 години трупане на опит през 2012г. създадохме фирмата Маркови Трейдинг ЕООД в услуга на Вас клиентите.

Предлагаме на Вашето внимание модулни басейни за вграждане от серията „Тузлата”. Овални басейни изработени от пластифицирана ламарина, германско фолио/линер/ и холандска професионална филтрация. Комбинация гарантираща качество.

Елипсовидния ни модел „Агалина” е басейн бижу за вашия двор с възможност за размер съобразен с терена и дълбочина 1.25м.,1.50м.

И най-новият ни модел за сезона”Арапя” продукт събрал дългогодишния ни опит.

„МАРКОВИ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД ви предлага богат асортимент от басейни както и цялостно оборудване за тях. Ако искате да притежавате басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане бързо и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място! Бъдете винаги на една крачка пред всички като използвате нашите продукти.

За вас най-изгодните басейни за вграждане и аксесоари за поддръжка на вашия басейн.

Ние имаме всички необходими специалисти, всички умения и необходимото оборудване, за да предложим строителство, оборудване и поддръжка на басейни на изгодни цени. Ние ще изработим вашият басейн от начало до край, от планирането до последния вентил, без да е нужно да се занимавате да търсите други фирми и майстори.

Изработка; доставка и монтаж на модулни басейни за вкопаване. Комплект от високо качествени материали - стоманена ламарина с PVC покритие; линер от PVC винил; пясъчна филтрация и закладни части - скимер; дюза; стълба. Опростена строителна част. Реализиране на вашия проект в кратки срокове.

Защо да изберете нас?

Опростена строителна част, без ограничения в размерите, качествени материали, изработка и монтаж в рамките на 10 дни.

За всички сглобяеми басейни предлагаме аксесоари- зимни и летни покривала, препарати за третиране на водата, LED осветление и всички консумативи за поддръжка на басейна.

Нашите вградени басейни задоволябат вашите потребности от ниски цени, качествени материали и гаранция за безпроблемно дългогодишно ползване.