Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Мебели ИДЕА
Мебели ИДЕА
Адрес:
Пловдив, ж.к. Тракия, РУМ Тракия
Телефони:
070014332, 032682406, 0885221991, 0878479008
Уеб сайт:
E-mail:
sales@mebidea.com
Дейност:
Монтаж и проектиране на мебели
Ключови думи:
мебели, мека мебел, обзавеждане за дневна, аксесоари, модулна секция, диван, холова гарнитура, трапезна маса, кухни, офис обзавеждане, детско обзавеждане, дизайнерски мебели, спални, обзавеждане за спалня, матраци, детски стаи, проектиране на кухни, градински мебели, уреди за вграждане, мебели за баня

Когато през 2003 г. Мебели ИДЕА за пръв път отварят врати за своите клиенти, начинът, по който се избират и купуват мебели, се променя завинаги. Причина за това е индивидуалният поглед към интериора - не просто подбор на различни видове мебели, а тяхното умело съчетаване, т.е. при нас вие ще намерите цялостни решения за вашето жилище и ние сме тези, които ще ви помогнат да го превърнете в ДОМ. Защото не само изборът на диван, секция или маса, а цялостното им свързване като детайли от една обща атмосфера, ведно с аксесоарите към нея, ще оформят стила във вашето жилище.

Мебели ИДЕА дават готови ДИЗАЙНЕРСКИ решения за всяка ваша стая. Днес ние сме една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар. Предлагаме ви квалитетни, оригинални и модерни мебели на изключително атрактивни цени. 

Промоционалните ни предложения са уникална възможност да спестите средства и време. Екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти подбира с внимание към всеки детайл моделите, материите и цветовете, които да бъдат представени на нашите клиенти. Ние предлагаме комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, визия, индивидуалност и вкус.

Вълнуващият и новаторски начин, по който Мебели ИДЕА превръщат обзавеждането на вашия дом в един малък празник, е уникален за нашия пазар. Предлагаме интересни и функционални решения за нестандартни условия. Трудните ситуации не са пречка, а само предизвикателство, което ни кара да творим заедно с клиента.

Сътрудничеството ни с утвърдени и перспективни производители от България и водещи европейски фирми ни предоставя възможност да построим за вас един елегантен свят, който да устои на изпитанието на времето. Уникалното съчетаване на стил, естетика и гостоприемство дават усещането за комфорт на всеки клиент, прекрачил прага на Мебели Идеа.
Услуги, от които могат да се възползват нашите клиенти:

  • Транспорт – можем да осигурим доставка на закупените от вас мебели до посочен адрес. Фирмата разполага със собствен транспорт за Пловдив и региона, а на клиентите ни от останалата част на България, предлагаме топ оферта за транспорт чрез куриерска услуга с ползване на 40% отстъпка! Молим, имайте предвид, че в неделя не изписваме стока от магазина ни. Поръчките от неделя, могат да бъдат извозвани и издавани от магазина ни в понеделник или друг делничен ден, според графика ни.
  • Монтаж – като допълнителна услуга ви предлагаме възможността висококвалифицирани наши служители да извършат монтаж на място на вашите нови мебели. Монтаж се предлага за град Пловдив, а скоро и в София и Варна.
  • Проектиране – нашите квалифицирани проектанти ще изготвят за вас напълно безплатно оферта и индивидуален проект за новата ви кухня при предоставени от клиента предварителни размери на помещението.
  • Кредитиране – можете да закупите избраните от вас мебели и аксесоари, като се възползвате от възможността да разсрочите плащането към някоя от кредитните институции, с които работим със специални преференциални условия като VIP клиенти. Наши служители ще ви предоставят разплащателни планове и ще попълнят документите ви за кандидатстване за кредит на място, в нашия шоурум.
  • ПОС терминал – можете да заплатите закупените от вас мебели освен в брой и с дебитна или кредитна карта. 


Работно време:
Всеки делничен ден – 10.00 ч. - 20.00 ч.
Събота – 10.00 ч. - 19.00 ч.
Неделя – 10.00 ч. - 18.00 ч.