Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Монолит 1994
Монолит 1994
Адрес:
Пловдив, ул. Рогошко шосе 51 Г
Телефони:
032955170, 0885555599
Уеб сайт:
E-mail:
info@monolit1994.com
Дейност:
Мраморни и гранитни изделия
Ключови думи:
гранит, мрамор, варовик, производител, вносител на гранит, камък, плотове, висококачествени мраморни и гранитни изделия, екзотични материали, кварцити, гранитни стъпала, гранитни плочи, китайски гранит, бразилски гранит, плочи
Монолит 1994

Монолит 1994 ЕООД е създадено през 1994 година и достигна значителен и бърз ръст, за да се превърне в една от основните компании на българския пазар в областта на производството и продажбата на мрамор и гранит.

Монолит 1994 ЕООД внася известни и редки каменни материали - мрамор и гранит директно от производителите им, като основните от тях са от Бразилия, Китай, Испания и Италия, където имаме установени дълготрайни и сериозни бизнес отношения.

Ние разполагаме със собствена производствена база за преработката на мрамора и гранита в готови изделия – стъпала, плочи, плотове, подпрозоречни первази и различни други изделия по поръчка на клиентите. 

Дружество Монолит 1994 ЕООД инвестира значителни средства за постоянното нарастване на гамата от предлагани продукти и услуги, увеличаване на качеството на продукцията и подобряване на обслужването на клиентите. Компанията внедри в производствения си процес нови технологии, които способстват за минимизиране на сроковете за производство и усъвършенстването на качеството на готовите продукти.

Символи на великолепие и обаяние, на вечност и непреходност, на стил и елегантност.
Избирайки естествените каменни материали – мрамора, гранита и оникса за интериорни и екстериорни облицовки, вие внасяте в офиса и дома си уют, елегантност и непреходност. Нашите продавач-консултанти ще ви окажат пълно съдействие и ще ви дадат безплатна консултация по отношение на материалите, подходящи за изпълнение на поръчките ви.

На редовните си клиенти предлагаме специални ценови отстъпки и подаръци.
За повече информация и подробности можете да контактувате с нас или да ни посетите.
Ние ще се радваме да ви обслужим и да направим по-лесен важния избор, който трябва да направите.