Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
МЦ - Стройкомерс ООД
МЦ - Стройкомерс ООД
Адрес:
Стара Загора,ул. Кольо Ганчев85, ет. 2, ап. 2
Телефони:
0897918559
Уеб сайт:
E-mail:
mc_stroicomers@abv.bg
Дейност:
строителство
Ключови думи:
МЦ - Стройкомерс ООД, МЦ, Стройкомерс, строителство
МЦ - Стройкомерс ООД

„МЦ-СТРОЙКОМЕРС“ ООД е дружество с ограничена регистрирано през 2008 година в град Стара Загора. 

Управител: Цветан Евгениев Върбанов
 
 
Предмет на дейност: специлиазирана е в изграждането на топлоизолационни системи, както и довършителни работи - вътрешни и външни машинни мазилки, машинни замазки и ремонтни работи.
 

 „МЦ-СТРОЙКОМЕРС“ ООД имат 9 годишна история и за това време имат реализирани над 100 обекта в цялата страна. Специализирана е в изграждането на топлоизолационни системи, машинни замазки, вътрешни и външни машинни мазилки, гипсокартон, изграждане на покриви и хидроизолация, шпакловки и други ремонтни работи.
Опитът, придобит през годините, ни позволява да предоставяме на нашите клиенти висококачествени услуги и отлично обслужване.

„МЦ-СТРОЙКОМЕРС“ ООД винаги се старае да осигурява качествена и бърза услуга на своите клиенти, като предлага професионални решения на техните идеи, поради което е един от най-търсените партньори в региона. Фирмата работи с доказалите се строителни фирми в бранша, като: „Билд“ ООД, „Лесо Инвест“ ООД, „Строител ВД“ ООД, „Стара Загора Проект“ ООД, „Билд Кънстракшън“ АД и др.

Фирмата си сътрудничи със фирми за изграждане на ел. инсталации, изработка на дограма, фирми за изграждане на ВИК инсталации.

Като подизпълнител, МЦ-Стройкомерс ООД е изпълнила много обществени и промишлени сгради – болници, детски градини, училища, библиотеки, църкви и др.
Компанията е оборудвана с необходимите машини и съоръжения – вибрационни машини, машини за приготвяне на бетоннни смеси, заваръчни апарати, рамково и тръбно скеле, машини за мазилка и замазка, ъглошлайфове, перфоратори, миксери за сухи смеси, машина за боядисване и други. Фирмата има и собствен транспорт.

„МЦ-СТРОЙКОМЕРС “ ООД финансира дейността си със собствени средства.