Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Нодо ООД
Нодо ООД
Адрес:
София, ул. Петър Дипларов 10
Телефони:
029713280 , 0898554061
Уеб сайт:
E-mail:
nodo_interior@abv.bg
Дейност:
Внос, търговия и монтаж на екзотични дървесини
Ключови думи:
Нодо ООД, внос на екзотични дървесини, търговия на екзотични дървесина, монтаж на екзотични дървесини, Екзотични дървесини, дървесина

Фирма „НОДО” ООД съществува вече седем години на българския пазар. Занимава се активно с внос, търговия и монтаж на различни видове екзотични дървесини.

Всички продукти са висококачестевни и директно внесени от Бразилия. Предстваляват:
- подови настили - паркети тип дюшеме
- декинги – под формата на дъски: тиково дърво ИПЕ

От 2014г. се занимаваме и с търговия на дървесина внос от Германия.
Представляват декинги под формата на дъски - лиственица, дъглас, бор, термо-бор, билинга, бангирай.
За периода на своето съществуване фирма „НОДО”ООД има над 300 обекта в цялата страна, с разлини функции: тераси, градини, фасади, яхти, басейни, сауни, джакузита, ресторанти, огради, стълбищни площадки и др.

Разполагаме със собствена монтажна група.

Офисът и складът ни се намират на територията на град София, като офиса и склада ни се намират на едно и също място за улеснение на нашите клиенти. С поддържане на постоянни наличности на предлаганите от нас дървени материали ние се стремим да спестим време на бъдещите ни купувачи, тъй като знаем колко е ценно то при провеждане на ремонтни дейности.

НОДО Ви предлага да видите най-доброто, като предложение от нашите продукти, а при проявен интерес ще се радваме да се свържете с нас!