Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Норман ООД
Норман ООД
Адрес:
Пловдив, ул. Нестор Иванов 7
Телефони:
0897785162
E-mail:
normanood@abv.bg
Дейност:
Строителна фирма
Ключови думи:
Норман ООД, Норман, жилищно строителство, промишлено строителство, Комплексно жилищно строителство, промишлено строителство, жилищно строителство, дървени конструкции, беседки, строителна фирма Пловдив, строителни услуги, строителни услуги Пловдив, Груб строеж, кофраж , арматура , дървени къщи

Норман ООД е експерт в сферата на строителството, който се ползва с отлична репутация на българския пазар и е успял да завоюва доверието на потребителите в град Пловдив и региона.

Фирмата се занимава с изграждане на дървени конструкции и беседки, както и с груб строеж на сгради с различно предназначение.

Екипът на Норман ООД се състои от изключителни специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит, които не спират да се стремят да усвояват новите технологии в строителството и да ги използват, за да предоставят на своите клиенти най-добрата услуга на конкурентна цена.

Норман ООД използва висококачествени материали, дело на производители с доказан опит. Те могат да гарантират функционалността и издръжливостта на конструкцията.

Можете да потърсите услугите на Норман ООД и за поръчка на дървени конструкции за различни цели. При тях можете да намерите най-добрите решения за комфортен отдих в градината.

Потърсете Норман ООД на посочените координати за контакт за повече информация и консултации!