Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Пайп Систем
Пайп Систем
Адрес:
София, бул. Симеоновско шосе 93Б, вх. Б, ет. 2
Телефони:
0884506441, 080090088
Уеб сайт:
E-mail:
office@pipesystem.bg
Дейност:
Проектиране, доставка и изграждане на ВиК инсталации
Ключови думи:
Пайп Систем, ВиК мрежи, Спринклерни инсталации, Площадкови ВиК мрежи, Сградни ВиК отклонения, Автоматични пожарогасителни инсталации, дъждовни канализации, инсталации за басейни
Пайп Систем

Фирма Пайп Систем предлага пълен инженеринг в областта на проектиране, доставка, изграждане и поддръжка на ВиК мрежи и съоръжения и на Спринклерни инсталации. Компанията е специализирана и в изграждането на отоплителни инсталации и вакуумно-сифонно покривно отводняване.

Проектиране

Проектиране в сферата на Вътрешно-сградни ВиК инсталации, Площадкови ВиК мрежи, Сградни ВиК отклонения, Автоматични пожарогасителни инсталации с вода, пяна и водна мъгла, Вакуумно - дъждовни канализации, инсталации за басейни и други.

Доставка

В съответствие с потребностите на клиента, непрекъснато разширяваме гамата от предлагани продукти, като целта ни е да предложим най-доброто решение на най-добрата цена.

Изграждане

Благодарение на дългогодишния опит в реализацията на строителни обекти, се гордеем с редица успешно реализираните проекти в различните категории – административни сгради, търговски обекти, хотели, жилищни сгради, индустриални и др.