Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Политрансфер Електрик ЕООД
Политрансфер Електрик ЕООД
Адрес:
Благоевград, бул. Пейо Яворов 30
Телефони:
0886860902, 0887508177
E-mail:
pte_trade@avala.bg
Дейност:
търговия с кабели и проводници, електроапаратура, ел.табла
Ключови думи:
Политрансфер Електрик ЕООД, Политрансфер Електрик, Политрансфер, търговия с кабели и проводници, търговия с кабелни системи, електроапаратура, електроматериали, търговия с енергетично оборудване, производство на кабелни системи , производство на ел.табла, производство на типови кутии за табла, кутии за табла
Политрансфер Електрик ЕООД

Политрансфер Електрик  ЕООД е регистрирана през 2002 г. със седалище Благоевград, но дейността която упражнява е с мениджмънт от 1992год.

 

Фирмата е специализирана в търговия с кабели и проводници, търговия с кабелни системи, електроапаратура и електроматериали, търговия с енергетично оборудване НН и СН. Производство на кабелни системи от поцинкована ламарина, производство на ел.табла, производство на типови кутии за табла. Производство на стоки за бита – стелажи и др. като съпътстващи основното производство продукти. Електроизграждане, строителство на мрежи НН и СН.

 Политрансфер Електрик ЕООД е с традиции както на Българския пазар, така и в чуждестранния. Разполага със собствена производствена и търговска база.

Допълнителна информация за дейността и продуктите на фирмата ще бъде предоставена при поискване.

Политрансфер Електрик ЕООД е официален дистрибутор на всички продукти с марка "ELMARK"(www.elmark.bg) на територията на Р.България.

Политрансфер Електрик ЕООД е сертифицирана по ISO9001