Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Рувекс АД
Рувекс АД
Адрес:
София, ж.к. Младост 4, ул. Професор Александър Танев 11
Телефони:
029761515, 070014014
Уеб сайт:
E-mail:
office@ruvex.bg
Дейност:
Изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване
Ключови думи:
Рувекс АД, София, отопление, отоплителни инсталации, сервизно обслужване, климатизация, вентилация, тръбни системи, проектиране

През 1993 година РУВЕКС е една от първите фирми в страната, която започва цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване. Особено внимание се отделя на намаляването на вредните емисии и опазването на околната среда, като една от основните цели на производителите е повишаване на енергийната ефективност на уредите и използване на възобновяеми енергийни източници.

Следвайки поставените цели, РУВЕКС обновява всички свои сфери на дейност и дава преимущество на високата производителност, енергоспестяването и екологията. Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности в отоплението – качество, надеждност и трайност.
Като един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България фирмата има над 1000 завършени обекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

РУВЕКС е сертифицирана по ISO 9001:2000 от август 2005 г., което е допълнителна гаранция за обслужване по европейските стандарти.

През 2005 г. фирмата получава награда от GLOBAL за най-успешен дистрибутор на алуминиеви радиатори на европейския пазар, а на Международния панаир в Пловдив през 2006 г. спечелва златен медал със серията газови кондензни котли INNOVENS MC на DE DIETRICH.
През 2012 година "РУВЕКС" АД печели награда „Най-добър строителен продукт 2011" в конкурса на citybuild.bg, в категория „Отопление и вентилация”

През 2018 година "РУВЕКС" АД изгражда собствен бизнес център, разположен в кв. Младост 4. В него се помещава търговският отдел, администрацията и складовата база на фирмата.
Търсейки съвършенство,  РУВЕКС  винаги е новатор в бранша и така успява да печели бъдещето.