Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Санотехник България ЕООД
Санотехник България ЕООД
Адрес:
Пловдив, ул. Георги Бенев 3
Телефони:
0879534165
Уеб сайт:
E-mail:
office@sanotechnik.bg
Дейност:
Производителят на вани и душ-корита от чист акрил
Ключови думи:
Санотехник България ЕООД, Санотехник България, производителят на вани производителят на душ-корита от чист акрил производителят на вани от чист акрил производителят на душ-корита, вани, душ-корито, оборудване за баня

Санотехник България ЕООД е производителят на вани и душ-корита от чист акрил, лидер на българския и европейски пазар. Фирмата осъществява всички дейности в областта на доставката и продажбата на решения за оборудване за баня. Компанията е част от Санотехник Груп - със седалище в Австрия и представителства в Унгария, Словения, Румъния и Гърция.  

Санотехник България ЕООД е ЕДИНСТВЕНИЯТ производител, предлагащ асортимент от над 50 модела прави, ъглови и нестандартни вани, произведени от висококачествен материал по европейски норми и стандарти.

Санотехник България ЕООД предлага на българския пазар хидромасажни и обикновени душ кабини, сауни, парни бани, аксесоари за баня в няколко собствени продуктови линии. Клиенти на фирмата са всички търговци на обзавеждане за баня.

Фирмата разполага с производствена база, офис и склад в Пловдив.

Успешно е изградена и широка дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна.