Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
СВМ България
СВМ България
Адрес:
София, ул. Яков Крайков 27, вх. А, офис 10
Телефони:
029445113 , 0888336235
Уеб сайт:
E-mail:
sbm-bg@datacom.bg
Дейност:
Осъществява внос на газово - керамични излъчватели и автоматика.
Ключови думи:
СВМ България, производство на керамични излъчватели на газ, отопление на газ, керамично отопление, енергийна ефективност, лъчисто отопление, оптимизацията на отоплението, промишлено производство, логистика, складове, поддръжка и ремонт на коли, спортни зали, открити тераси, отопление, отопление на зони, отопление на производствени и обществени сгради, самостоятелни отоплителни системи, намаление на разходите за отопление, керамичните излъчватели SBM, керамичен излъчвател

СВМ България е фирма, която е дистрибутор за България на SBM - Франция. Осъществява внос на газово - керамични излъчватели и автоматика.

Системата за инфрачервено газово - керамично отопление е удостоена със Златен медал на Пловдивския международен технически панаир – 1998 година за икономия на енергия.

Фирмата производител дава пет години гаранция на инфрачервените газово - керамични излъчватели. Сертифицирана по ISO 9002.

Всички изделия са преминали изпитанията за качество и безопасност и притежават сертификати СЕ.

Принципът на действие на инфрачервените газово - керамични излъчватели се основава на свойството на нагретите над абсолютната нула тела да излъчват инфрачервени лъчи с дължина на вълната от 0,76 до 400 микрона.

Отоплението се осъществява не чрез конвекция, а чрез поглъщането на инфрачервените лъчи от предметите и трансформирането на лъчистата енергия в топлина.

Излъчвателят е конструиран като инжекционна горелка за безпламъчно изгаряне на природен газ или пропан - бутан. Изгарянето на газа се осъществява в алвиолите на керамичното тяло.

То се нагрява до 900°С - 950°С и се превръща в генератор на инфрачервени лъчи с дължина на вълната от 3 до 5 микрона Специфичната кратерна структура на керамиката осигурява до 95% превръщане на енергията от горенето на газа в лъчиста енергия.

Изгарянето на газа върху керамичните плочи, нагрети на висока температура е пълно.

Качеството на въздуха е перфектно овладяно без да изхвърляме продуктите от горенето извън помещението (според европейския стандарт EN 13410).

Излъчвателите SBM са сертифицирани в най – високата категория (клас 4) заради опазването на околната среда.

Съдържанието на азотен окис, измерен в продуктите от горенето (NOx<25mg/kWh) е значително по-ниско от стойността, заложена в европейските стандарти (NOx<260 mg/kWh).

Материалите са керамика с висока плътност и огнеопорност, неръждаема стомана и бронз, които гарантират надежност и дълъг срок на работа.

Всеки излъчвател конструктивно е осигурен срещу изтичане на газ с предпазен термоклапан.

За ефективно и икономично отопление с тези излъчватели, се използват гама микропроцесорни програмеруеми регулатори с топлинен сензор тип черна сонда.

Това дава възможност да се програмира температурния режим по дни и часове за целия отоплителен сезон. Гамата на предлаганите мощности е от0,4 до 27 kW.

Излъчвателите тежат от 3 до 12 кг. Удобни и лесни за монтаж.

Защо да се допитате до СВМ-България за Вашия проект за отопление?

  •     Защото ние имаме технологията,
  •     Имаме знанията,
  •     Имаме опита да направим качествено отопление.
  •     Предимство за Вас - комфортна топлина на добра цена.
  •     Ще ви изготвим безвъзмездно идеен проект.