Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Сико
Сико
Адрес:
София, ул. Неофит Бозвели 14
Телефони:
029452899, 029452898, 029452896
Уеб сайт:
E-mail:
office@siko.bg
Дейност:
Обзавеждане за баня
Ключови думи:
Бетонови изделия, Гранитогрес, Клинкер, Ламиниран паркет, Мазилки, Мебели за баня Обзавеждане за баня, Паркет, Плочки за баня Санитарен фаянс, Смесители, Строителни материали, Теракот, Топлоизолации, Фаянс , плочки за баня, санитарен фаянс, фаянс, мебели за баня, обзавеждане за баня, клинкер, смесители, паркет, ламиниран паркет
Сико

27 ГОДИНИ НА ПАЗАРА 

22 000 АРТИКУЛА

14 МАГАЗИНА И СКЛАДА В 8ГРАДА 

7 000 МОДЕЛА ПЛОЧКИ И ДЕКОРАЦИИ

450 000м  НА СКЛАД 

НАД 300 МОДЕЛА ПАРКЕТИ 

МАЗИЛКИ, ИЗОЛАЦИИ, 

ГРУБИ СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ГИПСОКАРТОН. 

ЦЕНИТЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ ЗАЕДНО


Стил–Ще Ви направим индивидуален дизайнерски проект

Идеи –Разполагаме с голямо разнообразие от продукти и добре подготвени консултанти, които са изцяло на ваше разположение. Ние ще Ви предложим идеи за оптимизация на пространството, разходи и време.

Качество –качеството на обслужване и предлаганите продукти е закон при нас.

Опит –вече 27 години на пазара СИКО предлага на едро и дребно строителни материали в 14 склада и магазина в 8 града на България. 

Една от първите частни фирми в България. 

27 години от основаването си фирма СИКО реализира устойчив растеж, като през последните 10 години неизменно е един от лидерите на пазара на стенна и подова керамика, гранитогрес и цялостно обзавеждане за баня. Като стабилен доставчик на нас заложиха много строителни фирми и инвеститори. Фирмата разполага с добре изградена дистрибуторска включително иза дребнови продажби.

Фирма СИКО е официален представител и основен дистрибутор на всички Български заводи, производители на стенна и подова керамика,санитарен фаянс и арматура. / KAI Group, KEROS, FAYANS, ROCA, VIDIMA, IDEAL STANDARD, BAUMIT, CERASIT, MAPEI, SIKA /.

За да предложим максимално разнообразие извършваме собствен внос на водещи производители от Италия, Испания, Полша, Германия, Турция и Китай.

От основаването си през 1989 г. СИКО непрекъснато развива и разширява дейността си. Като основната цел е подобряване на обслужването на своите клиенти. Фирмата инвестира в изграждане на складова и магазинна мрежа, организиране на транспортно звено, логистична структура способни да обслужват, както отделните звена на фирмата, така и всички наши клиенти.

СИКО разполага с магазини и складове в София, Плевен, Търново, Русе, Габрово, Пазарджик, Стара Загора, Бургас. Поддържаме наличности от 7000 модела стенни и подови плочки, клинкер, над 450 000 на склад. Предлагаме над 300 модела ламинат и паркети фасадни мазилки, топлоизолации, груби строителни материали, гипсокартон.

Благодарение на следваната от нас политика с нашите партньори, от 2002 г. непрекъснато печелим награди за изключително добри постижения продължаваме да увеличаваме асортимен и разнообразие на продукти, разширяване на магазинна и складова база. 

Изграждаме дългосрочни взаимоотношения чрез коректност, откритост и доверие.

Мисия

Ние предлагаме решение за всеки клиент:
- Голямо разнообразие на предлаганите продукти и услуги
- Гъвкава ценова политика
- Индивидуален подход към всеки клиент
- Дългогодишно сътрудничество с голям брой производители и вносители
- Директен внос от Европа и Азия

Това са най-важните моменти, които ни позволяват да посрещнем нуждите на всички наши партньори и клиенти.

Трябва още веднъж да се подчертае екологичната безопасност на керамичните плочки. С покупката на такъв материал, вие избирате екологически чист продукт, който не нанася вреда нито на Вашето здраве, нито на околната среда. Това се отнася не само за самите плочки, които се изработват от естествени материали, но и за самия процес на производство. Във фабриката всички остатъчни материали, които не могат да се използват вторично в производставото се рециклират. За разлика от производството на балатуми, мокети и други синтетични материали, при производството на керамика не се отделят вредни вещества в атмосферата, а отпадъчните материали от производството са напълно безопасни за околната среда и подлежат на преработка.