Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Синхрон С ООД
Синхрон С ООД
Адрес:
София, ул. Кракра 19А
Телефони:
029441404
Уеб сайт:
E-mail:
synchron-s@synchron-s.com
Дейност:
Проектиране, узаконяване и изграждане на системи за пожарна безопасност и сигурност
Ключови думи:
спринклерни пожарогасителни системи, системи за пожарогасене с водна мъгла, системи за пожарогасене с прах и пяна, системи за пожарогасене с газ, системи за превенция на пожара, системи за пожароизвестяване, системи за озвучаване и оповестяване, системи за отвеждане на дим и топлина, системи за техническа охрана, системи за видеонаблюдение, системи за контрол на достъп, системи за отчитане на работно врем, Синхрон С ООД, синхрон с, пожарна безопасност, противопожарни инсталации, пожарна защита, противопожарни системи
Синхрон С ООД

СИНХРОН-С ООД вече повече от 25 години предлага на своите клиенти спокойствие и сигурност.

Доверявайки се на нашия професионализъм, нашите клиенти получават високоефективни, сигурни и надежни продукти и услуги. За нас всеки клиент е еднакво значим.

Ето защо индивидуалният подход към всеки от тях е от първостепенно значение.

Нашите специалисти ще намерят и задоволят всяка ваша потребност в областта на пожароизвестяването, пожарогасенето, охраната и видеонаблюдението.

Ще улеснят вашия мениджърски екип, създавайки ефективна система за контрол на достъпа и отчитане на работното време.
 
Ще бъдат вашия верен помощник и съветник не само при проектирането, доставянето на продуктите и монтирането им, но и в последващата експлоатация.

За всичко това ние разчитаме и на нашите верни партньори, които са водещи европейски и световни фирми в тези области.