Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Стандартимпекс ЕООД
Стандартимпекс ЕООД
Адрес:
Шумен, ул. Преслав 83
Телефони:
054886151
Уеб сайт:
E-mail:
stdimpex@stdimpex.com
Дейност:
Внос и търговия със санитарна техника от Германия и Словения
Ключови думи:
санитарна техника, тоалетни казанчета, сифони, бутони за казанчета, сензорни устройства, писоари, писоар, умивалници, казанчета за тоалетна, висящи тоалетни, висящо биде, мивка, емайлирани мивки, казанчета за вграждане, мивка Аусгус, корк на ролки, ъглов кран, душ кабини, съклени козирки, стъклени парапети
Стандартимпекс ЕООД

Фирмата се занимава с внос и търговия на едро на санитарна техника от Германия и Словения:

• тоалетни казанчета;
• конструкции за вграждане с казанче за висящи тоалетни и бутони към тях за пускане на вода;
• голям асортимент сифони;
• конструкции за вграждане за висящо биде и за мивка;
• писоари и умивалнци за обществени тоалетни;
• сензорни Infrared устройства за тоалетни;
• емайлирани сервизни мивки тип Аусгус от Германия с широко приложение в хотелски, медицински, лабораторни и детски заведения;
• ъглови кранчета: 1/2 х 3/8, 1/2 х 1/2 и 1/2 х 3/4;
• корк на ролки от Португалия. 

Стандартимпекс е дистрибутор на LIV, Словения за България.

Фирмата разполага със склад на едро, който се намира в Шумен, на бул. Ришки проход. Работим с търговци на санитарни артикули в големите градове на страната, както и с големите вериги в България - Практикер, Алати, Баумакс.

Електрониката в днешно време е част от санитарното оборудване. Тя се използва предимно за умивалници, писоари, опаковки за сапун и хартия, сушилни за ръце и др. Електронните тоалетни чинии и сензорни тоалетни казанчета, обаче, са новост за широката общественост. 

Внедряването на сензорните механизми в тоалетните казанчета е напредък от хигиенна гледна точка. 

Нашите ръце се замърсяват при изпълнението на различните тоалетни процедури и мръсотията често бива разпространена и пренесена. 

Факт е, че вирусите и бактериите днес са много устойчиви, а това означава увеличаване на възможността за инфекции. Сензорното регулиране е модерен начин за избягване на пряк контакт с класическите механични устройства за активиране на тоалетните чинии, което намалява възможностите за прехвърляне на различни инфекциозни заболявания сред хората.

Санитарната електроника представлява най-подходящото решение за проблемите на хигиената във всички обществени тоалетни и места за производство на храни.

Новото поколение тоалетни казанчета със сензорно активиране JOG са обновени с още два нови активиращи панела за безконтактно активиране. 

Пластмасов панел, изработен от висококачествени материали - АСК, който се препоръчва за инсталиране в частни квартири и също така за обществени санитарни тоалетни, които не са подложени на вандализъм. 

За обществени тоалетни, които са изложени на вандализъм, ние препоръчваме CELESTINE панел, който е направен от инокс. Сензорно активиращият панел за писоар познат като HALITE, изработен също от инокс, е подходящ за обществени тоалетни.

Повече чистота и по-малко вода с нашите сензорни механизми.