Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Строителство Сливен
Строителство Сливен
Адрес:
Сливен, ул. Вл. Очков 16
Телефони:
0988958499
Уеб сайт:
E-mail:
office@stroitelstvo-sliven.com
Дейност:
Строителство
Ключови думи:
Строителство, Сливен, Строителство Сливен
Строителство Сливен

Работим в спокоен и сплотен екип от утвърдени в различни области на строителството специалисти. Ние откриваме и задоволяваме всяка потребност в областта на цялостния ремонт на вашия дом или офис – от проектирането, през доставянето на продуктите и монтирането им, до последващата експлоатация. За всичко това работим с верни и утвърдени на българския пазар партньори.
Ние предоставяме комплексни решения с отлично качество, изграждане на дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори чрез коректност и професионализъм.

За достигане на тази цел следваме следните принципи:

- Работа със собствен екип от професионалисти, съпричастен с нуждите на клиентите
- Развитие на предлаганите услуги според последните новости в сферата на строителството и дизайна
- Индивидуален подход, базиран на нуждите на всеки клиент
- Отговорно отношение към поетите ангажименти и гаранция на изпълнението
- Завършване на ремонтните дейности с високо качество, в оптимални срокове и в рамките на договорената в офертата цена
- Ние разбираме и ценим усилията, финансите и времето, които се налага на всеки клиент да инвестира, когато започва ремонт на дома си. Поради тази причина предлагаме и консултации и посещения на подходящи магазини с цел по бърз, лесен и финансово изгоден избор на материали и обзавеждане, както и закупуване и транспорт на избраните материали до обекта, без допълнителни разходи за клиента на тези услуги.

За нас всеки клиент е важен, затова можем да гарантираме на всеки, който работи с нас, че ще получи високоефективни, сигурни и надежни услуги.