Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Стройпродукт Крайчев ООД
Стройпродукт Крайчев ООД
Адрес:
Варна, ул. Тодор Икономов 19
Телефони:
052606600, 052606056, 052307689, 0886834449, 0888502807
Уеб сайт:
E-mail:
office@kraichev.com
Дейност:
Производство и монтаж на PVC дограма
Ключови думи:
Стройпродукт Крайчев ООД, Стройпродукт Крайчев, Стройпродукт, Крайчев, PVC дограма Варна, алуминиева дограма Варна, стъклопакети, окачени фасади, зимни градини, обков, монтаж на машини и съоръжения, ремонт на машини и съоръжения, промишлени ремонти, съвети за дограма, поддръжка на дограма, REHAU, ROTO, ALUMIL, термоизолация, шумоизолация, щори, PVC дограма, алуминиева дограма, ПВЦ дограма, pvc прозорци, алуминиеви прозорци, обков за врати и прозорци, термозащита, шумозащита, метални конструкции, Профилинк, Вива, комарници, Варна, Девня, автовишка, кран, автокран, 50т, 30т, 70т

Стройпродукт Крайчев ООД е основана през 1990 година. Стартирайки дейността си, тя навлиза на строителния пазар като извършва монтаж на машини, съоръжения и метални конструкции.

 Стройпродукт Крайчев е една от първите фирми на Българския пазар, специализирана в сглобяване и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма за град Варна и региона. 

 3а 2-3 години фирма СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ печели крупни клиенти като:

  • Корабостроителен завод – Бургас,
  • 3авод за антибиотици – Разград,
  • Нов содов завод -Девня,
  • както и много частни фирми и лица. 

С увеличението на конкуренцията и усложняване на обстановката в страната фирмата решава през 1993 год. да преориентира част от дейността си -  започва производство на врати и прозорци от полимерни материали. 3а изработка на изделията си  СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ използва технология и материали на световноизвестната фирма Rehau – Германия.  

При стартирането на производството на полимерна дограма, фирма СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ запазва и монтажната си дейност. Двете дейности се развиват в тясна взаимовръзка помежду си. 

През 1995 година СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ става член на Варненската строителна камара. 

Днес СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ има редица частни жилищни сгради единично и цялостно оборудвани сгради, административни сгради административната сграда на завод Соди- Девня, административната сграда на Ролко България и много други хотели, хотел Бриз В и Г и много други./, оборудвани с произведената от нея PVC дограма. 

В продължение на годините фирмата разширява непрекъснато пазара си, благодарение на високото продуктово качество, което поддържа, както и коректност и професионално обслужване на клиентите.

Стройпродукт Крайчев притежава два цеха за производство на PVC и алуминиева дограма и складови помещения за съхранение на материалите.

  • В цех “1” се извършва обработката на профилите – тяхното разкрояване, PVC заваряване, монтиране на метални профили в полимерната дограма и др.
  • В цех “2” се изготвят стъклопакетите.