Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Термоклима 2004
Термоклима 2004
Адрес:
София, жк.Овча купел, ул. Народно хоро 79
Телефони:
024896029
Уеб сайт:
E-mail:
thermoclima2004@abv.bg
Дейност:
Изграждане на газови, отоплителни и соларни инсталации
Ключови думи:
ТЕРМОКЛИМА 2004 ЕООД, Стефан Странски, Изграждане на газови, отоплителни и соларни инсталации, газови инсталации, отопление, газово оборудване, компресиран природен газ, парогенератор
Термоклима 2004

Фирма ТЕРМОКЛИМА 2004 ЕООД с ръководител Стефан Странски, официално е на пазара от 2004 година като фирма инсталатор за газифициране на обществено-административни, промишлени и битови обекти. От създаването си до настоящия момент е изпълнила – проектиране, изпълнение и въвеждане в експлоатация на над двеста и петдесет обекта.

Фирма Термоклима 2004 ЕООД проектира и изгражда битови газови и отоплителни инсталации.
Фирма Термоклима 2004 ЕООД извършва професионално и гарантирано проектиране, изграждане и поддържане на газови инсталации след подписване на договор с точно устанавени параметри и срок на изпълнение. 

В повечето случаи цялата необходима документация, съгласуването с отделните държавни и регулиращи органи се поема и извършва от фирмата.

Висококвалифицирани консултанти на Фирма Термоклима 2004 ЕООД дават съвети за всеки конкретен случай кой е най-оптималния начин за отопление, битово горещо водоснабдяване и готвене в зависимост от типа на жилището, наличието или липсата на съществуваща отоплителна инсталация, предпочитанията към съответната марка газово оборудване и финансовите възможности на клиента. 

На място се заснема действителната обстановка в жилището и проектирането на газовата и отоплителната инсталация се обсъжда и съобразява с желанията на клиента и вътрешния интериор. Изготвя се оферта за пълната стойност на проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на газова инсталация.

Сертифицирани специалисти, съоръжени с най-модерна пробивна, заваръчна и друга техника изпълняват вътрешната газова и отоплителна инсталация. Качеството на влаганите материали са на европейско равнище, придружени с необходимите сертификати.

По предварителна уговорка изграждането на инсталациите става в удобно за клиента време.