Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Термо Билд ООД
Термо Билд ООД
Адрес:
Смолян, ул. Дичо Петров 26
Телефони:
030165235, 030165948
Уеб сайт:
E-mail:
office@thermobuild.eu
Дейност:
проектиране, доставка, монтаж и ремонт на отоплителни, вентилационни, климатични и аспирационни инсталации
Ключови думи:
Термо Билд ООД, Термо Билд, отоплителни инсталации, вентилационни инсталации, климатични инсталации, аспирационни инсталации
Термо Билд ООД

Термо Билд ООД е създадена през 2005г. Тя е приемник на фирма "ОиВ" ООД, която е с дългогодишна история в бранша датираща от 1992г. И до момента работи с нея в тясно сътрудничество, предполагащо взаимопомощ и обмяна на опит в областта.

 

Термо Билд ООД е специализирана в изграждането на инсталации за сгради с различно предназначение. Чрез тях се постига желания температурен комфорт и достъпност за всеки обитател от питейна вода, а също така и сигурността на сградата чрез пожарогасящите инсталации.

До момента Термо Билд ООД  е завършила и успешно функционират редица жилищни и обществени сгради, които сами по себе си говорят за качеството на предлаганата от нас услуга.

Целта на Термо Билд ООД е да се усъвършенства , за да отговори на динамиката и предизвикателствата на времето, да прилагаме най-съвременни технологии и решения в името на взаимния интерес между възложител и изпълнител.