Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Тест Билдинг ООД
Тест Билдинг ООД
Адрес:
гр. Варна, ул. Константин Величков 12, офис 6
Телефони:
052654984 , 0885549803
E-mail:
testbuilding@abv.bg
Дейност:
Строителен надзор
Ключови думи:
Тест Билдинг ООД, Строителен надзор, Строителен надзор Варна
Тест Билдинг ООД

Тест Билдинг ООД е компания, чието седалище и адрес на управление се намират на територията на град Варна, ул. Константин Величков №12, офис 6. Регистрирана е през 2008 година с правна форма - дружество с ограничена отговорност и основна икономическа дейност, насочена в областта на строителния надзор. Дружеството се занимава с оценяване на съответствието на инвестиционните проекти със съществените изисквания към строежите и упражняване на строителен надзор при изпълнението им.

За изпълнението на дейностите, компанията разполага с висококвалифициран екип, съставен от опитни, амбициозни и компетентни кадри, които изключително прецизно извършват поставените им задачи. Именно, защото ние от Тест Билдинг ООД, съзнаваме, колко е важна нашата задача, не си позволяваме да правим компромиси с качеството и се стремим всичко да бъде изрядно.

Тест Билдинг ООД е дружество с наложени позиции на пазара, изграден отличен авторитет и множество доволни клиенти и партньори зад гърба си !

Не се колебайте да се свържете с професионалистите от Тест Билдинг ООД, на посочените координати.
 

Очакваме Ви !