Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Тоникс 96 ООД
Тоникс 96 ООД
Адрес:
Троян, 5600, кв. Велчевско, ул. Васил Левски 462
Телефони:
0888722423
Уеб сайт:
E-mail:
info@tonix-bg.com
Дейност:
Производство на мебели от масив по поръчка
Ключови думи:
Проектиране и производство на нестандартни мебели от масив с търговска марка ТОНИКС

“Тоникс – 96” е създадена през 1995 г. с основен предмет на дейност производство, проектиране и продажба на мебели от масив. Фирмата разполага с 2 производствени цеха (цех за мебели по индивидуален проект и цех за маси и столове) и фирмен шоурум от 400 кв.м, намиращи се в гр. Троян.

От двадесет години предоставяме на нашите многобройни клиенти от България и чужбина висококачествени модерни и класически мебели от масив за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, офиси и жилища. Благодарение на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел клиентите ни получават от нас уникални интериорни решения по индивидуален проект: маси, столове, кухни, спални комплекти, обзавеждане за дневна, детска стая, антре, баня, врати, парапети, стълби и други мебели по поръчка. За да гарантираме най-добро качество на нашите мебели, използваме висококачествена дървесина – бук, дъб, орех, череша, чам и MDF и работим с доказани италиански и шведски материали - водни байцове, грундове, лакове и втвърдители на Sirca, Milesi и Becker Acroma.

“Тоникс – 96” ООД е дългогодишен член на Българска стопанска камара и на „Сдружение на дървопреработвателите и мебелопроизводителите – гр. Троян”.

 

Промоции - виж повече!