Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Файер Системс ЕООД
Файер Системс ЕООД
Адрес:
Пловдив, бул. Васил Левски 150
Телефони:
032950554, 032950654
Уеб сайт:
E-mail:
office@sprinkler-bg.com
Дейност:
Системи за пожарна безопасност
Ключови думи:
Проектиране, търговия, монтаж, сервиз на пожарогасителни инсталации, конвенционални, адресируеми пожароизвестителни инсталации, газсигнализаторни системи, системи за контрол на дим и температура, аерозолно пожарогасене, газово пожарогасене, ръчни пожарогасителни уреди, линейни пожароизвестителни системи, евакуационни планове, пожарогасители

Файер Системс ЕООД е основана през 2006 година от инж. Желязко Костов Атанасов, дългогодишен служител на службата за пожарна безопасност със задълбочени познания в областта на опазването и защитата както на вече изградени обекти, така и на новостроящи се сгради и съоръжения, магазини, молове, търговски обекти.

Основни дейности на фирмата са:

  • Проектиране и Консултации
  • Пожарогасителни инсталации – планиране и изграждане на спринклерни инсталации, системи с водна мъгла, дренчерни инсталации и др.
  • Пожароизвестителни инсталации – предлагаме широка гама инженерни и технически решения, с техника в зависимост от желанието на клиента и според вида на сградата и степента на пожароопасност
  • Аерозолно пожарогасене – Файер Системс е основен дистрибутор на аерозолните генератори Dynameco, произведени от световноизвестната немска фирма Dynamit Nobel Defence GmbH.
  • Пожарогасители - продажба и сервиз на всички видове пожарогасители налични на българския пазар
  • Газсигнализатори – предлагаме проектиране и изграждане на газсигнализаторни системи, които чрез подходящи решения е възможно да се понижи класа на пожароопасност.
  • Обездимяване – проектиране на системи за контрол на дим и температура, чрез които се осигурява пожарна безопасност в редица обекти и които са задължително условие за сгради с атриуми.
  • Производство на разпределители за спринклерни инсталации

- от стоманени тръби на машинна заварка
- от поцинковани тръби на резба
- от черни и поцинковани тръби на бързи връзки 
- от медни тръби чрез запояване

  • Изготвяне на евакуационни планове за сгради и съоръжения