Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
ХАУС КОНСТРУКТ ЕООД
ХАУС КОНСТРУКТ ЕООД
Адрес:
Раковски, ул. Индустриална Стопански двор-II, база Инса
Телефони:
0889624780
E-mail:
office@insagas.bg
Дейност:
Строителство
Ключови думи:
ХАУС КОНСТРУКТ ЕООД, ХАУС КОНСТРУКТ, Хаус Конструкт ЕООД, Хаус Конструкт, Раковски, строителство Раковски, цялостно строителство на сгради Раковски, строителни съоръжения Раковски, ремонтни услуги Раковски, строителство на инсталации Раковски, проектиране на многофункционални промишлени сгради Раковски, изграждане на промишлени сгради Раковски, строителство на многофункционални промишлени сгради Раковски, промишлени сгради от стоманобетонови конструкции Раковски.
ХАУС КОНСТРУКТ ЕООД

ХАУС КОНСТРУКТ ЕООД на латиница "HOUSE CONSTRUCT Ltd" е основана на 16 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Раковски на адрес: ул.Индустриална, Стопански двор - II, база Инса.

 

Управител: МЛАДЕН ГЕОРГИЕВ САМУИЛОВ

Основната дейност: строителство на жилищни и нежилищни сгради.

ХАУС КОНСТРУКТ e iпециализирана е в цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, ремонтни услуги, строителство на инсталации и извършва проектиране, изграждане и строителство на многофункционални промишлени сгради от метални и стоманобетонови конструкции, строителни работи по реконструкцията и модернизацията на съществуващи сгради.

Фирмата е с дългогодишен опит в изграждането на административни, търговски и жилищни сгради.

ХАУС КОНСТРУКТ използва едни от най-новите технологии в областта на строителството.

От създаването си до момента ХАУС КОНСТРУКТ е натрупала богат опит в сферата на строителството.

Компанията е динамична и постоянно развиваща се и цели максимално да задоволи изискванията на клиентите си, като непрекъснато подобрява качеството си и изпълнението на строителните проекти и разширява палитрата си от строителни решения.