Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Яни Строй 82
Яни Строй 82
Адрес:
Самоков
Телефони:
0893851591, 0893851591
E-mail:
yanko_todorov@abv.bg
Дейност:
Ремонти на покриви и други дейности
Ключови думи:
Яни Строй 82, Ремонти на покриви, покриви, Хидроизолации, Топлоизолации, Тенекеджийски услуги, Надстройка на таванска стая

Яни Строй 82 е фирма с висококвалифициран екип от професионалисти с голям опит в ремонти на покриви и други дейности.
 
Когато планирате да направите голям ремонт на вашиа дом е препоръчително да започнете първо с преглед на покрива и покривната конструкция за течове и загнили греди или дъски ако не сте сигурни по добре потърсете мнението на специалисти, които ще ви предложат най оптималното решение за ремонта на вашият покрив.
 
Ако не се открият течовете на време и не се извърши ремонт на покрива, дори най-малкия теч може да доведе до нежелани последствия върху вътрешните стени и таваните на вашия дом. Пестенето на пари, когато става дума за ремонт на покрива не се препоръчва защото това може да съкрати живота на новият ви покрив.
 
Ние изпозваме висококачествени материали с доказано качество което е гаранция и за качествен ремонт на покрива ви. Това удължава многкратно живота на покрива. Ремонт на покрива се препоръчва да се извършва при благоприятни летни условия!