Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Eвростил Трейд
Eвростил Трейд
Адрес:
София, ул. Вили Казасян 1А
Телефони:
0892262 133, 028602401
Уеб сайт:
E-mail:
office@eurostill.bg
Дейност:
Производство на интериорни и външни врати, дограми и окачени фасади
Ключови думи:
Eвростил Трейд, Врати, Интериорни врати, Вътрешни врати, Входни врати, Дограма, Дограма, ПВЦ дограма, Алуминеиева дограма, Прозорци. Производство на интериорни, входни врати и ПВЦ и АЛ дограма Ключови думи:Eвростилл, Eвростилл Трейд, Врати, Интериорни врати, Външни врати, Входни врати, ПВЦ дограма, Алуминиева дограма

Eвростил Трейд е компания,която работи  повече от четвърт век  в сектора на  производство на интериорни и външни врати,  дограми и окачени фасади. В последните години тя инвестира в изграждането на нов, автоматизиран завод със сериозен  капацитет, достатъчен  за покриването на голяма част, както на   регионалния, така и на външния пазар.

Технологията  и оборудването за производството са разработени, консултирани  и произведени от водещи световни компании в бранша. Суровините и материалите,които се влагат в продуктите на „Евростил Трейд” са възобновяеми и екологично чисти,без отделяне на вредни емисии и се доставят от най-реномираните производители. Така технологията отговаря на всички европейски и световни стандарти.

Продуктите на „Евростил Трейд” се предлагат в три ценови класа: нисък,среден и средно-висок, в зависимост от използваните материали.Дизайнът се изработва от специализиран  екип,както за серийното производство,така и за индивидуални решения по оригинални проекти.

Широкият спектър от модели на интериорни врати ,класически,неокласически и модерни,  дава възможност за тяхното приложение както за дома , така и за офиси,магазини,произвидствени помещения и др.

Целта на „Евростил Трейд” е креативност и високо качество,базирани на пазарни анализи,съобразени с модните и технологични тенденции.

Уважаеми партньори и клиенти,
За мен е удоволствие да ви представя „Евростилл Трейд” ООД. Предприемаческият ентусиазъм  на семейството ми, висококвалифицирана работна ръка , заедно със солидната инвестиция дава на компанията ни непрекъснатото развитие и ни прави конкурентоспособни на пазара . Постоянните ни проучвания и маркетингови изследвания, вниманието към  детайла, са ключови за да предложим качествени продукти, които отговарят на нуждите на пазара в международен мащаб и ни прави една от най-успешните компании.  Евростилл е силно динамична компания от Югозападна България, като продукцията ни се изнася в над 18 държави.

Партнирайки си с нас, Вие получавате качество и стил на оптимални цени. Гаранция затова са опитът и успехите ни на пазараот 1992 г. до сега, както и инвестицията в най-модерните технологии и автоматизирано високотехнологично оборудване. Новото производство позволява да изпълняваме големи по обем проекти без да губим гъвкавостта си и възможността да задоволяваме и индивидуални клиентски желания. Високо качество, огромен капацитет на производство, разумни цени, традиции и успешен опит на пазара – това са ключовите понятия за нас – екипа на „Евростилл Трейд“ ООД.

Ние сме на Ваше разположение!
С уважение от името на целия екип на „Евростилл Трейд“ ООД:

Страшимир Данчев
Управител на „Евростилл“ ООД